Voorgerechten € 15

Zalm – Makreel

Gemarineerde zalm/ rillette van makreel/ pastinaak/ bospeen/ Hollandse garnalen/ grove mosterd/ zoetzure schorseneren

Salmon/ mackerel/ parsnip/ carrot/ shrimps/ mustard/ salsify

Zeebaars – Softshell Krab

Zeebaars tartaar/ tempura van softshell krab/ bleekselder compote/tomaat/ avocado/ gezouten citroen

Sea bass tartar/ softshell crab/ celery/ tomato/ avocado/ salty lemon

Tongschar – Kabeljauw

Rouleau van tongschar/ gerookte kabeljauw/ spitskool/ hazelnoot/gemarineerde witte kool/ aceto balsamico

Lemon sole/ smoked codfish/ cabbage/ hazelnut/ aceto balsamico 

Zeeuwse Oesters

6 Zeeuwse Creuzes met citroen en dressing van rode wijn-azijn en sjalotten

6 Dutch Oysters/ lemon/ vinaigrette

Konijn

Gestoofde konijnenbout/ schuim van knolselder/ roodlof/ zilverui/ aardappelkaantjes/ truffelolie

Rabbit/ celeriac/ red chicory/ silver onion/ potato/ truffle

Kwartel

Gebraden kwartel/ gegrilde biet/ venkel/ frisée/ yoghurt/ zwarte knoflook/ bataat

Quail/ beetroot/ fennel/ yogurt/ black garlic/ sweet potato

Kikkererwten Flensje (vegetarisch)

Kikkererwten flensje/ sorghum/ juweeltje/ rammenas/ bundelzwam/ tomaten vinaigrette/ tikka masala 

Vegetarian: Chickpea pancake/ sorghum/ little gem/ black radish/ bundle mushroom/ tomato vinaigrette/ tikka masala