Voorgerechten € 14

Snoekbaars

Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met pancetta, courgette, vinaigrette van hazelnoot

Zander/ pancetta/ zucchini/ hazelnut

Schar, Zalm en Coquille

Marbré van schar en zalm met gemarineerde coquille Saint Jacques, limoen, gerookt bospeen, chips van gele wortel

Dab/ salmon/ scallops/ lime/ smoked carrot

Corvina en Gamba

Roulleau van Corvina en Nori, bapao van gamba en mierikswortel, atjar van rettich, chips van lotuswortel

Corvina/ nori/ bapao with shrimps/ horseradish/ lotus root

Verse Oesters

Half dozijn oesters met citroen en vinaigrette van rode wijnazijn en sjalotten (creuzes)

6 fresh oysters/ lemon/ shallots vinaigrette

Lamsham en Lamstong

Gerookte lamsham en lamstong met een salade van pastinaak, pompoen, abrikoos, aardpeer en mayonaise met grove mosterd

Lamsham/ lamb tongue/ parsnip/ pumpkin/ apricot/ Jerusalem Artichoke/ mustard

Piepkuiken

Piepkuikenfilet met ras el hanout en boutje met harissa, humus en salade van komkommer, peultjes en gele linzen

Spring chicken/ ras el hanout/ harissa/ humus/ cucumber/ snow peas/ lentils

Zweeds Varken

Taartje van biologische Zweedse varkenslende en varkenswang met dille en kervel-wortel

Swedish pork/ pork cheek/ dill/ chervil root

Ingelegde groente (veganistisch)

Zoet-zure groente met edamame boon, wilde rijst, zeewier-salade crème van groene thee, loempia met paksoi, bosui, krenten en Japanse gember, sesam kletskop

Vegan: Sweet and sour veggies/ edamame bean/ wild rice/ seaweed/ green tea/ spring roll/ pak choi/ currants/ Japanese ginger/ sesame

Salade van Postelein (vegetarisch)

Salade van postelein, doperwt, geroosterde tuinbonen, Tête de Moine bitterbal van kervel-risotto en pecannoot

Vegetarian: Purslane salad/ peas/ roasted broad beans/ Tête de Moine/ chervil risotto “bitterbal”/ pecan