Voorgerechten € 15

Tonijn en Paling

Rauwe tonijn en paling met gepofte puntpaprika, ingelegde gember en radijs, frisee, crème ciboulette en groene kruiden

Tuna/ eel/ pepper/ ginger/ radish/ green herbs

Coquilles

Gemarineerde Coquilles met snijboonrolletjes, dubbel gedopte tuinbonen, panna cotta van doperwt en citroenolie

Scallops/ strignbeans/ broad beans/ green pea panna cotta/ lemon oil

Zeeduivel

Salade van gerookte zeeduivel, trostomaatjes, gerookte knolselderij, jonge kropsla, balsamico-stroop, gezouten kappertjes en brioche

Smoked monkfish/ tomato/ celeriac/ lettuce/ balsamico/ brioche

Zeeuwse Oesters

6 Zeeuwse Creuzes met citroen en dressing van rode wijn-azijn en sjalotten

6 Dutch Oysters/ lemon/ vinaigrette

Piepkuiken

Oosters gelakte piepkuikenfilet, loempia gevuld met het boutje, boksoi, zoetzure venkel, boekweit noodles, komkommer en soja vinaigrette

Oriental spring chicken/ spring roll/ fennel/ sweet&sour/ buckwheat noodles

Varkenslende en Serranoham

Marbré van biologische varkenslende, varkenswang en serranoham, rouleau van spitskool, vadouvan, koolrabi, pompoen en limoenmayonaise 

Pork loin/ pork cheek/ serrano ham/ cabbage/ vadouvan/ lime

Artisjok en Tomaat

Koude tomatenbouillon en tartaar van Artisjok, gele courgette, avocado, rucola en basilicum

Cold Tomato broth/ artichoke/ zucchini/ arugula/ avocado/ basil