Voorgerechten € 14

Heilbot

Ceviche van Heilbot met Hollandse garnalen, groene kool, krokante boerenkool, salade van roodlof en groene appel

Halibut Ceviche/ shrimps/ kale/ red chicory/ apple

3 x Tonijn

3 bereidingen van Tonijn – tartaar, geschroeid en gerookt, mayonaise, rammenas, paksoi, waterkers en mierikswortel

3x Tuna/ tartar, roasted, smoked/ mayonnaise/ radish/ watercress/ horseradish 

Zeewolf en kokkels

Roulleau van zeewolf en eekhoorntjesbrood met kokkels, pompoen, bleekselderij, frisee, crème van zwarte wortel en morilles

Sea Wolf/ boletus/ cockles/ pumpkin/ celery/ black carrot/ morilles

Verse Oesters

Half dozijn oesters met citroen en vinaigrette van rode wijnazijn en sjalotten (creuzes)

6 fresh oysters/ lemon/ shallots vinaigrette

Wild Zwijn

Marbré van wild zwijn met koolrabi, piccalilly van rode ui en bloemkool, chips van paarse aardappel

Wild boar/ kohlrabi/ piccalilly/ cauliflower/ purple chips

Konijn en Foie Gras

Gestoofde konijnenbout en foie gras, gerookte rode biet, witlof, pistache, krokant spek en sherry vinaigrette

Stewed rabbit/ foie gras/ smoked beetroot/ chicory/ pistachio/ lard/ sherry

Kalfswang en zwezerik

Rolletjes van kalfswang en gefrituurde kalfszwezerik, met pastinaak, roze peper, olijfolie en citroen

Veal cheek/ sweetbread/ parsnip/ pink pepper/ olive oil/ lemon

Taartje van Knolselderij (veganistisch)

Taartje van Knolselderij, rode linzen, krokant filodeeg, truffel-olie gele biet, compote van zilveruien en koningsboleet

Vegan: celeriac Tartlet/ red lentils/ truffle/ yellow beetroot/ silver onions/ boletus

Aubergine en rode Paprika (vegetarisch)

Terrine van aubergine en gepofte rode paprika, kikkererwten, gegrilde gele courgette, bitterbal van zongedroogde tomaat en chips van pecorino

Vegetarian: Eggplant/ puffed red pepper/ chickpeas/ zucchini/ pecorino