Voorgerechten € 14

Zalm, Krab en Gamba

Gemarineerde zalm met krab en gamba, watermeloen en avocado, compote van rode ui en salade van rucola en basilicum

Salmon/ crab/ schrimp/ watermelon/ avocado/ red onion/ basil

Roodbaars en Octopus

Terrine van roodbaars en octopus met venkel, spinazie en lamsoren, knoflook, haringkaviaar en inktvismayonaise

Redfisch/ octopus/ fennel/ spinach/ sea lavender/ garlic/ herring caviar/ squid mayonaise

Hamachi en Mosselen

Geschroeide Hamachi en tartaar, mosselen, selderij, lente-ui, jonge kropsla, radijs en “sambai”

Hamachi/ mussels/ celery/ spring onions/ lettuce/ radish/ “sambai”

Verse Oesters

Half dozijn oesters met citroen en vinaigrette van rode wijnazijn en sjalotten (creuzes)

6 fresh oysters/ lemon/ shallots vinaigrette

gerookte Runderlende

Op jasmijnthee gerookte runderlende met zoet-zure groente, beukenzwammen/ wilde rijst en vinaigrette van ponzu en sjalot 

Smoked beef loin/ jasmin tea flavor/ sweet&sour veggies/ wild rice/ ponzu/ shallot

Buikspek en Wonton

Zacht-gegaard buikspek met een wonton van gestoofde varkenswang en, Chinese kool, peultjes, crème van witte bonen en hoi-sin, chutney van mango en rode pepers 

Slow cooked pork belly/ pork cheek/ napa cabbage/ hoi-sin/ mango/ red pepper

Eendenborst

Dungesneden eendenborst, met gepofte meiraap, sinaasappel, rode biet, salade, balsamicodressing met geroosterd venkelzaad

Sliced duckbrest/ turnip/ orange/ beetroot/ balsamic/ roasted fennel seeds 

Salade van groene Asperges (veganistisch)

Salade van groene asperges, courgette en gepofte rode paprika pompoen, za’atar, olijf, krokante tuinbonen, gepekelde citroen

Vegan: Green asparagus/ zucchini/ roasted red pepper/ pumpkin/ za’atar/ olives/ crispy broad beans/ salty lemon

Oosterhoutse Asperges (vegetarisch)

Oosterhoutse asperges: als salade, gekookt en tempura, met truffel, kwarteleitjes, houtskool-olie, en chips van Brabantse geitenkaas

Vegetarian:  Local Asparagus/ salad/ tempura/ quail eggs/ charcoal oil/ local goat cheese chips