Skip to main content

Restaurant

Eetlokaal Klinkers opende haar deuren op 1 april 1999 in het voormalige Cafe t Kerkepadje in de Sint Janstraat. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 70 personen. Het is ruim van opzet zodat u voldoende privacy heeft. We hebben een open keuken zodat u altijd kunt zien wie er voor u staat te koken. Er mag niet gerookt worden en honden zijn niet toegestaan.

Service

Niet alleen proberen we onze gasten de lekkerste maaltijden voor te schotelen. We willen onze gasten steeds het gevoel geven dat ze meer dan welkom zijn. Naast vaktechniek staat persoonlijke aandacht bij onze bediening voorop.

Airconditioning:

Het restaurant is volledig voorzien van airconditioning. Een diner bij Eetlokaal Klinkers voelt dus altijd aangenaam aan.

Terras

In de zomer kunt u genieten van onze heerlijke terrastuin die plaats biedt aan ongeveer 30 gasten. U zit volledig in de luwte onder een parasol en heeft geen last van het verkeer. En als het donker wordt, is de tuin sfeervol verlicht. Hier vergeet je de tijd en je zorgen. Hoe vaak horen we niet „Het is alsof we op vakantie zijn. Heerlijk.”

En koelt het af of valt er een bui dan garanderen we u altijd een tafeltje in het restaurant. Niet missen dus deze zomer!

Nb. Reserveren voor het terras is niet mogelijk. Gasten die op tijd arriveren hebben als eerste de keuze!