Skip to main content

Klinkers’ Tuesday Live

By 12 februari 2020Geen categorie

An evening with:  Bart Pullens & Friends

datum:    dinsdag 10 Maart 2020
tijd:        aanvang 18:30u / 19:00u
diner:     6 gangen + amuses/ fantastische live muziek
Prijs:      € 57,50

Geachte Gast,

op dinsdag 10 Maart hebben we een avond voor de boeg vol muzikaal genot en culinaire passie. We serveren deze avond wederom een prachtig 6 gangen menu inclusief meerdere amuses als fundering. Maar de avond wordt gedragen door muzikaal multitalent Bart Pullens. Deze “local hero” is voor sommigen bekend als Cowboy Billy Boem waarmee hij grote zalen bespeelt. Maar zijn ware passie ligt nog altijd bij het Engelstalige werk. 

Singer songwriter Bart Pullens brengt op 10 Maart een avondvullend programma met prachtige nummers van eigen hand en daarnaast brengt hij een eervolle ode aan zijn muzikale helden James Taylor, Keb Mo en “last but not least” Van Morrison.

In zijn decennia lange carrière is Bart met vele topmuzikanten in contact gekomen. Zijn begeleidingsband bestaat ditmaal uit een drietal grootheden uit de Nederlandse muziekwereld. 

Mark Eshuis op drums, Co Vergouwen op piano en David de Marez Oyens op bas. Alledrie muzikanten met grote internationale ervaring en een CV dat niet te vatten is in twee zinnen. Momenteel actief bij Margriet Eshuis en Jan Akkerman en de lijst met samenwerkingen is oneindig.

Een CV om je vingers bij af te likken! Hieronder slechts een kleine greep uit de grootheden waarmee de heren hebben samen gewerkt:

Thijs van Leer/ Metropole Orkest/ Tavares/ Ten Sharp/ Randy Crawford/ SisterSledge/ Paul de Leeuw/ Willeke Alberti/ George McCrae/ Kaz Lux/ Helmut Lotti/ Lois Lane/ Wheater Girls/ John Scofield/ Tramps/ Tavares/ Big Black And Beautiful/ Mariska Veres/ Vicky Brown/ Frits Bayens/ Michiel Borstlap/ Rob de Nijs/ Demis Roussos

Daarnaast een onmeetbare hoeveelheid samenwerkingen in de Jazz- en Blueswereld. Kortom; “ze hebben alvast geoefend”

Dit mag u niet missen.

datum: dinsdag 10 Maart

tijd: aanvang 18:30u/ 19:00u

Prijs: € 57,50