De kerstdagen zijn in zicht!

Geachte gasten,

voor u het weet is het weer kerstmis en de eerste reserveringen staan alweer genoteerd. We hebben voor dit jaar een paar aanpassingen doorgevoerd zodat u een nog betere beleving te wachten staat dan voorgaande jaren en zodat u in een ontspannen sfeer uw kerstmaal kunt beleven met uw naasten. 

Kerst avond

Op donderdag 24 december serveren we als vanouds alleen het menu van de chef. U kunt kiezen uit 3, 4, 5 of 6 gangen. Op kerstavond gelden onze reguliere prijzen. A la carte eten is niet mogelijk. 

1e en 2e kerstdag

Op 25 en 26 december bieden we u dit jaar twee mogelijkheden. We serveren een kerstlunch van 4 gangen en een kerstdiner van 6 gangen. Hiermee heeft u wat ruimer de tijd voor uw diner en zijn de aanvangstijden variabel. 

lunch: 4 gangenmenu € 55 / wijn arrangement € 30

aanvang tussen 13:00u. en 14:00u. / eindtijd 17:00u.

diner: 6 gangenmenu € 75 / wijnarrangement € 40

aanvang tussen 18:00 u. en 20:00u.

Uiteraard kunt u tijdens de kerst aangeven wat u niet lust. U mag ook aangeven dat u alleen vis, vlees of vegetarisch wilt eten. Bij het dessert heeft u de keuze uit een zoet dessert of een mooie kaasplank met prachtige Nederlandse kazen. 

We serveren dit jaar geen kindermenu. Wel kunnen we het menu zo aanpassen dat ook uw jongere kinderen met plezier kunnen mee-eten.

Belangrijk 

Uiteraard weten ook wij niet hoe de maatregelen in de nabije toekomst zullen worden versoepeld of verscherpt. We hopen uiteraard dat het allemaal de goede kant op gaat maar er valt eigenlijk geen zinnig woord over te zeggen. Door de openingstijden te verruimen hebben we er in ieder geval voor gezorgd dat er minder contact momenten zullen zijn bij ontvangst en vertrek. 

Er is geen ruimte voor gezelschappen groter dan 10 personen. Bij 9 of 10 personen wordt uw gezelschap wellicht verdeeld over twee tafels, afhankelijk van de regelgeving op dat moment. Bij een eventuele lockdown komt uw reservering te vervallen. Houd u er vooral rekening mee dat het advies nog niet veranderd is. Is uw gezondheid kwetsbaar of heeft u gezondheid-klachten: “Blijf thuis”