Skip to main content

Kerst 2022

 

Geachte gasten,

voor u het weet is het weer kerstmis en de eerste reserveringen staan alweer genoteerd. We hebben voor dit jaar een paar aanpassingen doorgevoerd met betrekking tot aanvangstijden, zodat u een nog betere beleving te wachten staat dan voorgaande jaren en zodat u in een ontspannen sfeer uw kerstmaal kunt beleven met uw naasten. 

Kerst avond

Op zaterdag 24 december serveren we als vanouds alleen het menu van de chef. U kunt kiezen uit een 4, 5 of 6 gangenmenu. Op kerstavond gelden onze reguliere prijzen.

1e en 2e kerstdag

Op 25 en 26 december bieden we u dit jaar twee mogelijkheden. We serveren een kerstlunch van 4 gangen en een kerstdiner van 6 gangen. Hiermee heeft u wat ruimer de tijd voor uw diner en zijn de aanvangstijden variabel. 

lunch: 4 gangenmenu € 57,50 / wijnarrangement € 32,50  –  aanvang tussen 13:00u. en 14:00u. / eindtijd 17:00u.

diner: 6 gangenmenu € 75 / wijnarrangement € 42,50  –  aanvang tussen 18:00 u. en 20:00u.

Uiteraard kunt u tijdens de kerst aangeven wat u niet lust. U mag ook aangeven dat u alleen vis, vlees of vegetarisch wilt eten. Bij het dessert heeft u de keuze uit een overheerlijk zoet dessert of een heel mooie kaasplank.

We serveren geen kindermenu’s. 

Belangrijk 

Er is geen ruimte voor gezelschappen groter dan 10 personen. Bij een eventuele lockdown komt uw reservering vanzelfsprekend te vervallen.