Klinkers Kaas Kaart € 15,50

(u krijgt ze alle 10..)

Ossekop

Vier weken oude, romige “meskleverige” kaas uit Oss.

Carré Kanzel

Dit zachte kaasje met oranje korst wordt tijdens de rijping gewassen met Pinot Noir en eau de vie van Mirabellen

Honingklaverkaas

Kaas van zeer smeuïg zuivel met Nederlandse honingklaver

Soumantrain

Zachte kaas met oranje korst, gewassen met Marc de Bourgogne

Comté – 24 maanden gerijpt

Aromatisch zoetige kaas met aanduiding “Alpage”. De koeien grazen in de bergen op een hoogte van 800 tot 2500 meter waardoor een unieke smaak ontstaat. AOC sinds 1958. 

Chévrot

Heerlijk zacht geitenkaasje uit de Charente/ Loire vallei

Korenbloem

Romige, biologische blauwader kaas uit het Noorden van Jutland

Grubenkäse

Pittig kruidige bergkaas uit Tirol. 5 maanden gerijpt in grotten

Remeker Ryp

Biologische, 9 maanden gerijpte kaas van Boerderij De Grote Voort. Gemaakt van rauwe melk van Jerseykoeien in de Gelderse Vallei.

Roquefort Papillon Noir

Franse blauwaderkaas van het hoogste niveau. Gemaakt van schapenmelk en gerijpt in de natuurlijke grotten van de Combalou (berg). AOC sinds 1919