Hoofdgerechten € 25

Vis van de dag

Een dagelijks wisselend hoofdgerecht met de mooiste vis die onze visleverancier deze dag te bieden heeft

Catch of the day

Schelvis en Coquille St. Jacques

Gebakken schelvis en coquille St.Jacques met gepofte tomaat, venkel, koolraap, wilde rijst en saus van gepekelde citroen 

Haddock/ scallops/ puffed tomato/ fennel/ swede/ wild rice/ salted lemon

Snoekbaars

Snoekbaars filet met een stamppot van aardpeer en salie, beukenzwammen, courgette, kalfsjus, linzen en chorizo

Zander/ Jerusalem artichoke/ sage/ beech mushroom/ zucchini/ gravy/ chorizo

Runderlende

Noord Amerikaanse “grainfed” runderlende met loempia van ossenstaart en glasnoedel, sugarsnaps, gember, soja en crème van zwarte bonen

North American Grainfed Beef Loin/ oxtail spring roll / sugarsnaps/ ginger/ soy/ Tenderloin/ beef shoulder/ roseval/ truffle

Patrijs

Op zijn karkas gebraden Patrijs met gemarineerde witte kool, roseval aardappel, gekonfijt boutje, compote van peer en sjalot, saus van eekhoorntjesbrood 

Partridge/ cabbage/ Roseval/ peer/ shallot/ porcini mushrooms 

Hertenbout

Hertenbout biefstuk met sukade, pompoen, witlof, crème van knolselderij, pommes dauphine, lavas, rode port en truffel

Venison/ stew/ pumpkin/ celeriac/ pommes dauphine/ Red Port/ truffle

Gerookte Wortel (vegetarisch)

Gerookte gele wortel met parelgort, zoete aardappel, pijnboompitten, saus van zuurkool en miso, rucola en radijs, koekje met grove mosterd

Vegetarian: Smoked yellow carrot/ pearl barley/ sweet potato/ pine nuts/ sauerkraut and miso, arugula, radish