Hoofdgerechten € 25

Vis van de dag

Een dagelijks wisselend hoofdgerecht met de mooiste vis die onze visleverancier deze dag te bieden heeft

Catch of the day

Rode Poon

Rode Poon met ragout van octopus, groene asperges, venkel, fregola en beurre rouge 

Gurnard/ octopus/ green asparagus/ fennel/ fregola/ beurre rouge

Kabeljauw

Kabeljauw met bitterbal van Hollandse garnalen, stampot van prei en bosui, bospeen en schaaldierensaus met saffraan

Codfish/ / North sea schrimps/ potato/ leeks/ saffron

Rund

Flat Iron Steak en rundersukade met geroosterde groente gekonfijte Roseval, kalfsjus, knoflook en rozemarijn

Flat Iron Steak/ roasted veggies/ Roseval/ gravy/ garlic/ rosemary

Eend

Gebraden Eendenborst, crème van pastinaak en pecannoot, groene kool, witlof, saus van kardemom

Duck breast/ parsnip/ pecan/ soy cabbage/ chicory/ cardamom

Kalfslende

Gebraden kalfslende en kalfsrendang met boerenkool, gemarineerde tofu, bataat, peulen en soya

Veal loin/ rendang/ kale/ tofu/ sweet potato/ soy

Taartje (vegetarisch)

Taartje met een vulling van eekhoorntjesbrood, artisjok, rode linzen met crème van aubergine, zwarte knoflook, gefrituurde polenta, gele paprika en “sauce Barigoule”

Vegetarian: Tartlet with boletus/ artichoke/ lentils/ eggplant/ black garlic/ fried polenta/ yellow pepper/ “sauce Barigoule”