Skip to main content

5 gangen voor maar € 50,-

Geachte Gasten,

Bestel nu uw 5 gangenmenu voor 2024 voor € 50,-

Een ontzettend leuk Kerstcadeau en heel 2024 geldig. Ook leuk voor in het kerstpakket, voor sinterklaas, een verjaardag, trouwdag of om zelf te houden! Of plan alvast een personeels uitstapje.

Met deze bon krijgt u een 5 gangenmenu van de chef, inclusief 2 amuses en zelf-gebakken brood zoveel u maar wilt met roomboter en olijfolie.

Deze bon is geldig op elke dinsdag, woensdag en donderdag in 2024 m.u.v. feestdagen. Het bedrag komt niet op de bon te staan. Het diner kan alleen in ons restaurant genuttigd worden. Dus geen bezorging of take-way.

Hoe werkt het:

Heel eenvoudig. Maak het bedrag over voor het aantal dinerbonnen dat u wenst te ontvangen op rekeningnummer NL94 RABO 0145167399 t.n.v Eetlokaal Klinkers en vul via ons contactformulier (in de kolom hiernaast) het gewenste aantal dinerbonnen en uw adresgegevens in . We brengen de bon hoogstpersoonlijk binnen een dag bij u langs of sturen ‘m dezelfde dag nog op (buiten Oosterhout). U kunt natuurlijk de bonnen ook afhalen bij Klinkers en direct afrekenen.

 

BELANGRIJK: Vult u vooral de naam in waarmee uw rekeningnummer geregistreerd staat bij uw bank. Dan zien we direct wanneer u betaald heeft. De actie loopt t/m 23 december 2023.

U kunt al reserveren voor 2024 via onze website. Hopelijk mogen we u snel weer ontvangen. Hartelijke groeten,

Niels Janssen en Klinkers Crew