car•na•val

By 24 februari 2020Geen categorie

oorsprong: carne levale = “het wegnemen van vlees”

Geachte Gasten,

“het feest der Zotten” is weldra ten einde en vanaf komende woensdag mag ieder weer aan zijn/haar herstel gaan werken. En van alles een beetje minder, dus bieden we daarom een prachtig menu zonder vis en vlees. 

Voor maar € 33,— eet u woensdag of donderdag een heerlijk en gezond menu waarbij het u aan niets zal ontbreken. Inclusief zelfgebakken brood, boter en olijfolie natuurlijk. 

Of u daar een lekker glas wijn bij drinkt laten we natuurlijk helemaal aan u zelf over…..

Reserveren kan op www.eetlokaalklinkers.nl  o.v.v. “MENU”

Het menu:

Bitterbal van Puylinzen en truffel.

***

Schuimig venkelsoepje met peterselie-olie

***

Salade “Antiboise” met buffelmozzarella, frisée en gegrilde aubergine

***

Flensje van kikkererwten, bataat, tomaat en houmous.

***

Gegratineerde Artisjok, spinazie en gezouten citroen

***

Geroosterde groente met gerookte gele wortel, koningsboleten en saus van morilles

***

Peer en abrikoos

***

Taartje van Mango en passievrucht met yoghurt-lychee sorbet