oorsprong: carne levale = “het wegnemen van vlees”
Geachte Gasten,
“het feest der Zotten” is weldra ten einde en vanaf komende woensdag mag ieder weer aan zijn/haar herstel gaan werken. En van alles een beetje minder, dus bieden we daarom een prachtig menu zonder vis en vlees.
Voor maar € 33,— eet u woensdag of donderdag een heerlijk en gezond menu waarbij het u aan niets zal ontbreken. Inclusief zelfgebakken brood, boter en olijfolie natuurlijk.
Of u daar een lekker glas wijn bij drinkt laten we natuurlijk helemaal aan u zelf over…..
Reserveren kan op www.eetlokaalklinkers.nl o.v.v. “MENU”
Het menu:
Bitterbal van Puylinzen en truffel.
***
Schuimig venkelsoepje met peterselie-olie
***
Salade “Antiboise” met buffelmozzarella, frisée en gegrilde aubergine
***
Flensje van kikkererwten, bataat, tomaat en houmous.
***
Gegratineerde Artisjok, spinazie en gezouten citroen
***
Geroosterde groente met gerookte gele wortel, koningsboleten en saus van morilles
***
Peer en abrikoos
***
Taartje van Mango en passievrucht met yoghurt-lychee sorbet