Geachte gast,
Wat fijn dat we voor u mogen koken. U moet nog een paar voorbereidingen treffen voordat u aan tafel kunt. Die staan hieronder stap voor stap beschreven. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Lees voor u aan tafel gaat de beschrijving eerst een keer goed door. We wensen u een smakelijk eten!
Niels & Klinkers Crew
• Alle gerechten kunnen buiten de koelkast bewaard worden zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. (een uur voordat u gaat eten)
• Verwarm de oven voor op 150 graden en bak de broodjes kort af (6min)
• Neem alvast een amuse en een lekker broodje met roomboter. Nb. 1 cupje roomboter per 2 personen
• U kunt nu beginnen aan het koude voorgerecht.
• De soep kunt u opwarmen in een magnetron of pan.
• Verwarm het hoofdgerecht in de verpakking, zonder plastic deksel op 150 graden
Dorade ongeveer 20 minuten *
Lamsbout ongeveer 20 tot 30 minuten *
Ravioli ongeveer 20 tot 25 minuten *
• Geniet van het dessert.
• Neem een koekje bij de koffie Nb. 1 zakje per 2 personen
* De opwarm-tijden zijn sterk afhankelijk van het type oven dat u gebruikt. Vertrouw daarom op uw eigen inschatting, wat de opwarm-tijden betreft en controleer regelmatig de gerechten tijdens het opwarmen.
Menu
Humus / zoet-zure radijs / rettich
Tonijn / piri piri / bataat / avocado / tomaat / artisjok / suikersla
of
Parelhoen rouleau / parelhoen-bout / koolraap / groene kool / bospeen
of
Marbré / gele wortel / aardpeer / bloemkool / gele biet / truffel
Soepje van rode linzen / koriander / yoghurt
Dorade / polenta / pompoen / venkel / broccoli / beurre blanc
of
Lamsbout / couscous / abrikoos / aubergine / haricots verts / ras-el-hanout
of
Ravioli / ricotta / walnoten / spinazie / salie / pesto / rucola / “duinvoetje”
Cheese cake / bastogne / peer / rozijn / meringue
of
Kaas assortiment