Skip to main content

Geachte gast,

 

Wat fijn dat we voor u mogen koken. U moet nog een paar voorbereidingen treffen voordat u aan tafel kunt. Die staan hieronder stap voor stap beschreven. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Lees voor u aan tafel gaat de beschrijving eerst een keer goed door. We wensen u een smakelijk eten!

Niels & Klinkers Crew

 

• Alle gerechten kunnen buiten de koelkast bewaard worden zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.  (een uur voordat u gaat eten)

• Verwarm de oven voor op 150 graden en bak de broodjes kort af (6min)

• Neem alvast een amuse en een lekker broodje met roomboter. Nb. 1 cupje roomboter per 2 personen

• U kunt nu beginnen aan het koude voorgerecht.

• De soep kunt u opwarmen in een magnetron of pan.

• Verwarm het hoofdgerecht in de verpakking, zonder plastic deksel op 150 graden

           Dorade ongeveer 20 minuten *

           Lamsbout ongeveer 20 tot 30 minuten *

           Ravioli ongeveer 20 tot 25 minuten *

• Geniet van het dessert.

• Neem een koekje bij de koffie Nb. 1 zakje per 2 personen

* De opwarm-tijden zijn sterk afhankelijk van het type oven dat u gebruikt. Vertrouw daarom op uw eigen inschatting, wat de opwarm-tijden betreft en controleer regelmatig de gerechten tijdens het opwarmen.

 

 

Menu

Humus / zoet-zure radijs / rettich

 

Tonijn / piri piri / bataat / avocado / tomaat / artisjok / suikersla

of

Parelhoen rouleau / parelhoen-bout / koolraap / groene kool / bospeen

of

Marbré / gele wortel / aardpeer / bloemkool / gele biet / truffel

 

Soepje van rode linzen / koriander / yoghurt

 

Dorade / polenta / pompoen / venkel / broccoli / beurre blanc

of

Lamsbout / couscous / abrikoos / aubergine / haricots verts / ras-el-hanout

of

Ravioli / ricotta / walnoten / spinazie / salie / pesto / rucola / “duinvoetje”

 

Cheese cake / bastogne / peer / rozijn / meringue

of

Kaas assortiment