Skip to main content

Geachte gast,

Wat fijn dat we weer voor u mogen koken. U moet nog een paar voorbereidingen treffen voordat u aan tafel kunt. Die staan hieronder stap voor stap beschreven. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Lees voor u aan tafel gaat de beschrijving eerst een keer goed door.

We wensen u een smakelijk eten!

Niels & Klinkers Crew

 

• Alle gerechten kunnen buiten de koelkast bewaard worden zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.  (een uur voordat u gaat eten)

• Verwarm de oven voor op 150 graden en bak de broodjes kort af (6min)

• Neem alvast een amuse en een lekker broodje met roomboter.

Nb. 1 cupje roomboter per 2 personen

• U kunt nu beginnen aan het koude voorgerecht.

• De soep kunt u opwarmen in een magnetron of pan.

• Verwarm het hoofdgerecht in eigen verpakking, zonder deksel op 150 graden

            Roodbaars 16 tot 22 minuten *

            Kalfs”ezeltje” 18 tot 25 minuten *

            Curry 18 tot 25 minuten

Bij het vegetarische hoofdgerecht (curry) serveren we naanbrood en een dip van yoghurt met koriander. Verwarm het naanbrood kort in de oven. Dip het brood in de koude yoghurt dip en geniet van het hoofdgerecht. 

• Geniet van het dessert.

• Neem een koekje bij de koffie

Nb. 1 zakje per 2 personen

* De opwarm-tijden zijn sterk afhankelijk van het type oven dat u gebruikt. Vertrouw daarom op uw eigen inschatting, wat de opwarm-tijden betreft en controleer regelmatig de gerechten tijdens het opwarmen.

Nb. Al onze verpakkingsmaterialen zijn composteerbaar óf vervaardigd uit gerecycled plastic.